Magazine online

Oferta online de cosmetice online s-a diminuat in ultima perioada iar cele mai bune solutii de “inlocuire” sunt produsele oferite de firmele de cosmetice din Romania. Fie ca este vorba de produse Gerovital sau Farmec, produsele cosmetice romanesti sunt distribuite la nivel national fara a se putea oferi deseori informatii privind originalitatea marcii sau produsului. Acest site va ofera informatii despre firme romanesti de produse cosmetice. Oferte de produse cosmetice ce sunt comercializate la preturi romanesti. Orice oferta de la firmele romanesti de cosmetice este luata in considerare in functie de un total de puncte ce au ca rezultat cea mai buna solutie calitate/pret.
Pe aceasta pagina veti gasi informatii despre oferta complexa de produse cosmetice din partea firmelor romanesti. Si veti putea gasi aici cataloage online de cosmetice pe care le puteti studia pe indelete pentru a alege cele mai bune produse.

Firma romaneasca de cosmetice Ladys:

Ladys publica un catalog nou la interval de aproximativ 45-60 de zile. Pe aceasta pagina veti putea consulta oricand catalogul in curs al firmei Ladys. In momentul on care apare un “catalog viitor” in paralel cu catalogul in curs il puteti consulta prin clic AICI. Catalogul in curs de la Ladys, cel dupa care puteti face comenzi, il gasiti mai jos, pe aceasta pagina. Pentru a vedea catalogul online Ladys la dimensiune pe tot ecranul dati clic pe cele 4 sageti din dreapta (dreapta jos – fereastra de catalog).

-

Parfumuri Sangado de la Ladys:

Oferta noua de cosmetice pe internet: parfumuri din Franta de la Sangado, ape de parfum ce pot fi cumparate in Romania doar de la Ladys. Parfumurile Sangado sunt comercializate la pret de fabrica: 49 lei ptr 50 ml. Pentru ca acest pret de parfum sa fie posibil sunt utilizate ambalaje (sticlute) unitare si simple. Sunt eliminate si costurile de marketing ridicate de retail-ul traditional (publicitate, cost de distributie in magazine, taxa de raft). Esentele sunt fabricate in Franta, in cadrul firmelor de varf in domeniu si sunt ambalate in uniunea Europeana. Catalogul ID Sandago va ofera toate informatiile despre aceste parfumuri cu concentratie crescuta.

-

Firma Romaneasca de cosmetice Margo Cosmetics:

Toti reprezentantii dar si clientii Margo Cosmetics beneficiaza de transport gratuit (prin posta) pentru comenzi si primesc un catalog gratuit (tiparit) la inscriere. Pentru orice comanda ce depaseste plafonul de 100 ron (pret de catalog) beneficiati de reducere de 25% functie de valoarea totala a comenzii (de exemplu in loc de 101 lei veti achita doar 75 lei la ridicarea comenzii de la posta). Daca doriti sa va dezvoltati o retea proprie de reprezentanti Margo Cosmetics veti primi permanent, in cutia postala, fiecare editie de catalog nou (tiparit).

Dand clic pe bannerele de pe acest site va puteti crea cont in mod gratuit pentru toate firmele romanesti de cosmetice promovate de noi.

Powered by WordPress

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's